CHOSEN ONE Pomeranians
NEWSPOMSPUPPIESGALLERYLINKS
    
Welcome to our kennel Chosen One!

 
Chosen One on vuonna 2009 aloittanut pienimuotoista pomeranian koirien kasvatusta harrastava kotikennel Raisiossa. Kun ensimmäistä kertaa näimme pomeranian, tämä ihana rotu valloitti täysin sydämemme.
Kenneltoiminta on meille elämäntapa. Chosen One:n pomeranian koirat kasvatetaan rakkaudella, he asuvat kaikki kanssamme omakotitalossamme rakkaina perheenjäseninä ja pihamme laajassa ulkoilutarhassa viettävät aktiivisesti aikaa. Meillä ei ole erillisiä kenneltiloja.
Valitsemme pentujemme vanhemmat ensisijaisesti terveyden, sukutaulun, luonteen ja fenotyypin mukaan pitkäikäisistä linjoista. Lisäksi toiveenamme on kasvattaa rotutyypiltään oikeanlaisia koiria, joilla on kauniit päät ja ilmeet sekä tasapainoinen, liioittelematon rotumääritelmän mukainen ylijalostamaton rakenne sekä sujuvat, kevyet ja vaivattomat liikkeet. Koska pomeranian on aktiivinen rotu, pyrimme kasvattamaan vahvarakenteisia pomeranian koiria, jotka soveltuvat erilaisiin harrastuksiin, eivätkä ole vain omistajan sisusteena sohvalla. Pomeranianimme ovat vain upean klassisen värisiä oranssi-soopeleita vaaleasta tummaan, mustia ja black & taneja.   
Harrastuksiimme kuuluvat koiriemme kanssa näyttelyt sekä erilaiset koirien harrastuskoulutukset.
Kasvatustyömme on pienimuotoista ja pentueita on harvoin. Pentumme kasvavat perheemme parissa ja tottuvat näin arjen ääniin, ihmisiin ja toisiin koiriimme. Perheeseemme kuuluvat pommit pennuista veteraaneihin, kaikki yhtä tasa-arvoisina.


HUOM. TIEDOKSI!
HUOMASIMME ETTÄ MONET PENNUTTAJAT KÄYTTÄVÄT OMISSA ILMOITUKSISSAAN
JA VASTAAVISSA KOTISIVUJEMME KIRJOITUKSIA KUIN OMIANSA,
MUTTA NE OVAT ALUN PERIN MEIDÄN KIRJOITTAMAT.We are a small hobby breeder
of Pomeranian dogs and we enjoy showing and breeding. We breed for type, health, temperament and movement. All our Poms lives at home with us and are raised in a loving
and caring home environment. We only plan litters very careful from well-known pedigrees.

pomeranian sukoka
Olemme Suomen Kennenliiton kasvattajia, pienpystykorvat ry:n jäseniä ja
suorittanut Suomen Koirankasvattajat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen.


trimmaus
Olen suorittanut ammattilaisen rotutrimmauskurssin.
  
pomeranian
Elena & Matti Korpela
+358 (0)40 567 2659 / +358 (0)40 572 7659
korpela(at)chosenone.fi